A rendszert használókról feltételezzük, hogy figyelmesen végigolvasták az alábbi információkat.

Ezt az előjegyző rendszert kizárólag a Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék oktatói és hallgatói, valamint a Tanszék által tartott órákat (az adott félévben) látogató hallgatók használhatják!

A rendszer használata:

A műszereket az alábbi időpontokban BIZTOS el lehet vinni (van aki kiadja):
***szokásos idő:***
Hétfő:   - - -
  Kedd:  10 - 14:30 
   Szerda:  - - -   
Csütörtök: - - - 
    Péntek:  10 - 14    

Az előjegyzés menüre kattintva meg kell adni a kölcsönzési időintervallumot. Ezután megjelenik az adott intervallumban szabad eszközök listája. A személyes adatok kitöltése után a "hobby gps" fülre kattintva KI KELL VÁLASZTANI a kölcsönzésre kiszemelt műszert!
Előjegyzés nélkül nem adható ki műszer! A kiadáshoz alá kell írni a műszerek kiadását igazoló papírt (kiadáskor nyomtatjuk).
Előjegyzést csak a név és személyi (diák)igazolvány szám megadásával lehet törölni/módosítani.
Az előjegyzés nem jelent garanciát az adott időpontban a műszer kiadására, mivel előfordulhat, hogy az adott műszer meghibásodott, vagy egy előző kölcsönző nem hozta vissza időben.
Eszközöket Nemes Zoltán adhat ki(7.54 szoba). Más NEM!
A kölcsönzés lejártakor neki, vagy ha ő nincs, akkor esetleg a titkárságon (7.83) lehet leadni a műszereket (hétköznap, munkaidőben: Veres Kingának, és aláíratni az átvételi lapot!).
A rendszerben egy feketelista is implementálásra került, melyre felkerülni könnyű, lekerülni esélytelen. Aki késve hozza vissza az eszközöket (figyelem: a kölcsönzési idő óra-perc pontossággal van megadva!), automatikusan a listára kerül.

Közlekedési akadályt/betegséget jelezzék az alábbi telefonszámon:

372-25-00/6715, 6719 mellék!

Ha valaki több, mint 15 perccel később jön, mint az előjegyzett elviteli időpont, nem garantált, hogy még bent találja a műszert, kivéve, ha előtte telefonon jelezte a késést.

A műszerek hétköznap is elvihetők, de csak 3-4 munkanapra, vagy hétvégére(szintén 3-4 napra), oktatási szünetben a szünet idejére. Ennél hosszabb időre kizárólag nyomós indokkal,előre engedélyezve!

Este és hétvégén, valamint az oktatási szünetek ideje alatt nincs ügyelet.

Jó szórakozást: Gede Mátyás, garázda
Utolsó módosítás: 2021.06.01. 10:25