A rendszert használókról feltételezzük, hogy figyelmesen végigolvasták az alábbi információkat.

Ezt az előjegyző rendszert kizárólag a Térképtudományi és Geoinformatikai Intézet oktatói és hallgatói, valamint az Intézet által tartott órákat (az adott félévben) látogató hallgatók használhatják!

A rendszer használata:

A műszereket az alábbi időpontokban BIZTOS el lehet vinni (van aki kiadja):


VÁLTOZÁS! Tisztelt Érintettek! A következő hetekben (várhatóan a félév végéig) az eszközöket péntekenként 12:30-tól a következő hét csütörtökig lehet elvinni! VISSZAHOZÁS legkésőbb csütörtök 15:00!


***szokásos idő:***
Hétfő: --- 
  Kedd: ---   
   Szerda: - - -   
Csütörtök: 10-15 - - 
    Péntek: 12:30-14     

Az előjegyzés menüre kattintva meg kell adni a kölcsönzési időintervallumot. Ezután megjelenik az adott intervallumban szabad eszközök listája. A személyes adatok kitöltése után a "hobby gps" fülre kattintva KI KELL VÁLASZTANI a kölcsönzésre kiszemelt műszert!
Előjegyzés nélkül nem adható ki műszer! A kiadáshoz alá kell írni a műszerek kiadását igazoló papírt (kiadáskor nyomtatjuk).
Előjegyzést csak a név és személyi (diák)igazolvány szám megadásával lehet törölni/módosítani.
Az előjegyzés nem jelent garanciát az adott időpontban a műszer kiadására, mivel előfordulhat, hogy az adott műszer meghibásodott, vagy egy előző kölcsönző nem hozta vissza időben.
Eszközöket Nemes Zoltán adhat ki(7.54 szoba). Más NEM!
A kölcsönzés lejártakor neki, vagy ha ő nincs, akkor esetleg a titkárságon (7.83) lehet leadni a műszereket (hétköznap, munkaidőben: Veres Kingának, és aláíratni az átvételi lapot!).
A rendszerben egy feketelista is implementálásra került, melyre felkerülni könnyű, lekerülni esélytelen. Aki késve hozza vissza az eszközöket (figyelem: a kölcsönzési idő óra-perc pontossággal van megadva!), automatikusan a listára kerül.

Közlekedési akadályt/betegséget jelezzék az alábbi telefonszámon:

372-25-00/6715, 6719 mellék!

Ha valaki több, mint 15 perccel később jön, mint az előjegyzett elviteli időpont, nem garantált, hogy még bent találja a műszert, kivéve, ha előtte telefonon jelezte a késést.

A műszerek hétköznap is elvihetők, de csak 3-4 munkanapra, vagy hétvégére(szintén 3-4 napra), oktatási szünetben a szünet idejére. Ennél hosszabb időre kizárólag nyomós indokkal,előre engedélyezve!

Este és hétvégén, valamint az oktatási szünetek ideje alatt nincs ügyelet.

Jó szórakozást: Gede Mátyás, garázda
Utolsó módosítás: 2023.10.24. 15:37